Sahrami-korinttipulla

Reseptin lähetys sähköpostilla

5 dl maitoa
2 munaa
2 dl sokeria
1 rkl Meira kardemummaa
2 tl Meira vaniljasokeria
2 tl Meira ruokasuolaa
ripaus Meira jauhettua muskottipähkinää
1 tl Meira sahramia
1 dl korintteja (tai rusinoita)
1,6 l vehnäjauhoja
2 pussia kuivahiivaa
200 g pehmeää voita

Koristeluun:
raesokeria
Meira mantelilastuja
Meira pähkinärouhetta
(coctailkirsikoita)

Sekoita 45 asteisen maidon joukkoon munat, sokeri, mausteet ja korintit/rusinat. Lisää jauhot ja rasva. Alusta pehmeä taikina ja kohota vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.

Vaivaa taikinaa jauhotetulla leivinpöydällä. Jaa taikina paloiksi ja muovaa sormen paksuisiksi nauhoiksi. Leikkaa noin 20 cm:n pituisiksi paloiksi ja kierrä molemmista päistä s-kirjaimen muotoiseksi joulupullaksi. Kohota pullat ja voitele munalla. Ripottele pinnalle raesokeria, mantelilastuja tai pähkinärouhetta tai paina pulliin cocktailkirsikat. Paista 225-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia kunnes pullat ovat kypsiä.