kahvikiisseliannos keraamisessa annoskulhossa, koristeena kermavaahtopursotus

Kahvikiisseli

Älä turhaan kaada jäljelle jäänyttä kahvia pois, koska voit valmistaa siitä herkullista kahvikiisseliä.

  • Helppo

Ainekset:

5 dl tuoretta Kulta Katriina -kahvijuomaa
4 dl maitoa
0.75 dl sokeria
1 dl maissitärkkelystä
1-2 dl kuohukermaa
Koristeeksi
kermavaahtoa
Kulta Katriina -pikakahvimuruja

Ohje:

  1. Mittaa kahvijuoma, maito, sokeri ja maissitärkkelys kattilaan.
  2. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen viitisen minuuttia. Jäähdytä kiisseli kelmulla peitettynä.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  4. Vatkaa kylmä kiisseli sileäksi kierrevatkaimella ja lisää kermavaahto (säästä osa halutessasi koristeluun).
  5. Jaa annosmaljoihin ja koristele kermavaahdolla ja pikakahvimuruilla.