Instantccino

Kylmät kahvit ja eritoten Dalgona-kahvi ovat olleet suuri trendi tänä kesänä. Kuitenkaan aina ei jaksaisi kaivaa esiin sähkövatkainta, eikä aikakaan välttämättä ole kuin pieni hetki. Alla olevan kuohkean reseptin loihdit alle minuutissa ja lupaamme, ettei se paljoa kumartele inspiraatiolleen Dalgona-kahville.

  • Helppo

Ainekset:

3 tl Kulta Katriina pikakahvia
3 tl sokeria
0,5 dl vettä
jäitä
valitsemasi kahvimaito tai kasvijuoma
shakerin (vinkki! jos sinulla ei ole shakeria, voit käyttää myös juomapulloa)

Ohje:

  1. Laita shakerin pohjalle Kulta Katriina pikakahvi ja sokeri.
  2. Lisää vettä niin, että pikakahvi ja sokeri kastuvat (n. 1,5cm jos käytät tavallista shakeria) Säästä loput vedet.
  3. Lisää muutama jääpala ja sulje kansi kunnolla.
  4. Ravista voimakkaasti 30 sekuntia.
  5. Kaada vaahto puolillaan jäitä olevaan lasiin ja lisää päälle maitoa, sekä loput vedet.
  6. Nauti!