Grilliburger & cajuncoleslaw
Herkkuliset pihvit grilliburgeriin on helppo maustaa erilaisin kuivamaustein, kuten Meira pihvimausteella, Meira grillausmausteella tai Meira savustetulla paprikalla. Näin saat tehtyä paljon paremmat hampurilaispihvit kuin naapurilla.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
4 | hampurilaissämpylää |
1 | pihvitomaatti viipaleina |
4 | salaatinlehteä revittynä |
1 | punasipuli viipaloituna |
400 g | naudan jauhelihaa (vähintään 17% rasvaisuus) |
1 tl | suolaa |
0.5 tl | Meira Mustapippuri, rouhittu |
1 tl | Meira Sipulihiutale, paahdettu |
200 g | valkokaalia suikaloituna |
2 | porkkanaa raastettuna |
1 tl | suolaa |
0.5 tl | Meira Mustapippuria myllystä |
1 tl | Meira Cajunmauste, ei lisättyä suolaa |
1 tl | Meira Paprika, savustettu |
3 rkl | valkoviinietikkaa |
1 rkl | Meira Perinteinen sinappi |
1 dl | majoneesia |
1 dl | aiolia |
Ohje:
- Valmista aluksi coleslaw. Laita kaali ja porkkana kulhoon. Lisää joukkoon mausteet ja etikka.
- Anna mehustua noin 30 minuuttia ja valuta neste pois.
- Sekoita salaatin joukkoon sinappi ja majoneesi.
- Sekoita jauheliha ja mausteet keskenään. Jaa massa neljäksi pihviksi ja anna maustua noin 15 minuuttia.
- Valmista hampurilainen. Grillaa pihvejä 3-5 minuuttia per puoli.
- Paahda sämpylät kuivalla pannulla.
- Lusikoi sämpylän pohjan päälle coleslaw. Nosta päälle pihvi, salaatti, tomaatti ja sipuli. Mausta halutessasi aiolilla. Tarjoile heti.