Kardemummakahvi

Kahvi on suomalaisille tärkeä juoma. Jopa niin tärkeä, että juomme Suomessa eniten kahvia koko maailmassa asukaslukuun nähden. Jokaiselle meille löytyy oma suosikkipaahto ja variantti. Kiva tapa tuoda uutta twistiä suosikkikahviin on maustaa sitä. Voit kokeilla maustaa kahvia esimerkiksi vanilijasokerilla, muskottipähkinällä tai vaikkapa hyppysellisellä maustepippuria. Alla hyvä perusresepti kardemummakahville.

  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

6 dl vettä
6 kahvimitallista suodatinjauhettua Kulta Katriina -kahvia
1 tl Meira kardemummaa
Pinnalle
pehmeää kermavaahtoa
Meira kardemummaa

Ohje:

  1. Ripottele kardemummaa suodattimeen kahvijauheen päälle. Valmista kahvi tavalliseen tapaan. Annostele juoma kuppeihin.
  2. Lusikoi pehmeä kermavaahto kahvin päälle ja ripottele kardemummaa koristeeksi.
  3. Makeuta kahvijuoma halutessasi ennen kuin lisäät kermavaahdon.