Makaronilaatikko

Makaronilaatikko on helppo ja herkullinen arkiruokaklassikko, joka maistuu koko perheelle. Kokeile Italian ketsuppia makaronilaatikon maustamisessa, kun haluat lisätä yrttistä makua jauhelihaan ja makaroniin helposti ja vaivattomasti.

  • 1 h
  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

1 sipuli
400 g jauhelihaa
2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl Meira suolaa
3 rkl Meira Italian ketsuppia
400 g makaronia
8 dl maitoa
2 munaa
150 g juustoraastetta
(3 rkl korppujauhoja)

Ohje:

  1. Hienonna sipuli.
  2. Kuullota sipuli ja jauheliha öljytilkassa pannulla.
  3. Mausta suolalla ja Meira Italian ketsupilla.
  4. Kaada raaka makaroni ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan.
  5. Sekoita kulhossa maito, munat, suola sekä 1 dl juustoraasteesta
  6. Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.
  7. Ripottele päälle loput juustoraasteesta ja halutessasi korppujauhoja.
  8. Kypsennä 200-asteissa uunissa alatasolla noin 45 minuuttia.