Lohi-katkarapu ceviche

Lohi-katkarapu ceviche

Lohi-katkarapu ceviche on limen mehulla raakakypsytettävä herkullinen kalaruoka, joka sopii hyvin alkuruoaksi.

  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

100 g lohta suikaleina
100 g katkarapuja
Marinadi
3 rkl limemehua
2 rkl oliiviöljyä
Meira hienoa merisuolaa
10 myllykierrosta Meira Tulinen chilimaustetta
3 rkl hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa
3 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
1 verigreippi nahattomina lohkoina
1 avokado viipaleina
3 dl viinirypäleitä puolikkaina
1 jääsalaatti revittynä
Koristeluun
limetin viipaleita
korianteria tai persiljaa

Ohje:

  1. Sulata ja valuta katkaravut.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  3. Lisää lohisuikaleet ja katkaravut joukkoon ja anna marinoitua noin 20 minuuttia.
  4. Sekoita joukkoon muut aineet.
  5. Laita esiin neljälle lautaselle tai laakealle vadille. Koristele limetin lohkoilla ja yrteillä. Nauti kylmänä.