Lohi-katkarapu ceviche
Lohi-katkarapu ceviche on limen mehulla raakakypsytettävä herkullinen kalaruoka, joka sopii hyvin alkuruoaksi.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
100 g | lohta suikaleina |
100 g | katkarapuja |
3 rkl | limemehua |
2 rkl | oliiviöljyä |
Meira hienoa merisuolaa | |
10 myllykierrosta | Meira Tulinen chilimaustetta |
3 rkl | hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa |
3 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
1 | verigreippi nahattomina lohkoina |
1 | avokado viipaleina |
3 dl | viinirypäleitä puolikkaina |
1 | jääsalaatti revittynä |
limetin viipaleita | |
korianteria tai persiljaa |
Ohje:
- Sulata ja valuta katkaravut.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään.
- Lisää lohisuikaleet ja katkaravut joukkoon ja anna marinoitua noin 20 minuuttia.
- Sekoita joukkoon muut aineet.
- Laita esiin neljälle lautaselle tai laakealle vadille. Koristele limetin lohkoilla ja yrteillä. Nauti kylmänä.