Dippipöytä

Juhlat kruunaa värikäs ja herkullinen dippipöytä! Valmista lempimakusi Meira Herkkudippiä kaurafraicheen tai kermaviiliin ja kokoa lempinaposteltavasi kauniiseen asetelmaan leivinpaperin päälle.

  • Helppo

Ainekset:

1 pss Meira Herkkudippi paprika & 3 sipulia
1 pss Meira Herkkudippi tomaatti-basilika
1 pss Meira Herkkudippi valkosipuli-yrtti
1 pss Meira Herkkudippi sipuli-chili-inkivääri
4 prk kaurafraichea tai kermaviiliä
porkkanoita
kirsikkatomaatteja
sokeriherneitä
varsiparsakaalia
parsaa
perunalastuja

Ohje:

  1. Sekoita herkkudipit kaurafraicheen tai kermaviiliin. Anna maustua vähintään tunti. Voit sekoittaa dipit jo edellisenä päivänä.
  2. Leikkaa kuoritut porkkanat tikuiksi.
  3. Leikkaa varsiparsakaalin tyvestä puutunut pala pois, tee samoin parsoille. Voit tarjota varsiparsakaalit ja parsat laseista.
  4. Levitä voipaperia pöydälle reilu pala.
  5. Levitä voipaperia pöydälle reilu pala.
  6. Nosta dippikulhot sekaan.

Vinkki! Voit halutessasi höyryttää varsiparsakaaleja ja parsoja muutaman minuutin ennen tarjoilua. Dippipöytään sopii myös esimerkiksi kukkakaali ja kurkku.