Meksikolainen Chili sin carne
Meksikolainen Chili sin carne valmistuu ilman lihaa. Resepti on tehty suurkeittiömitoituksella.
- 40 min.
- Helppo
- 20 annosta
Ainekset:
1,000 kg | sipulia |
0,150 kg | valkosipulin kynsiä |
0,100 l | öljyä |
0,012 kg | sokeria |
0,004 kg | Meira suolaa |
0,004 kg | Meira rouhittua mustapippuria |
0,010 kg | Meira tulista chilirouhetta |
0,006 kg | Meira juustokuminaa |
0,004 kg | Meira kanelia |
1,600 kg | tomaattimurskaa |
1,000 l | vettä |
1,000 kg | Härkis-härkäpapuvalmistetta |
2,400 kg | säilöttyä papusekoitusta |
0,100 kg | tummaa suklaata (70 g kaakaota) |
0,200 l | silputtua, tuoretta korianteria |
tortilloita | |
smetanaa |
Ohje:
- Kuori ja viipaloi sipulit, hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää sokeri, suola ja mausteet, jatka kuullottamista minuutin ajan.
- Lisää sipuliseoksen joukkoon tomaattimurska ja vesi. Kypsennä sipuleita 20 minuuttia.
- Lisää tomaattikastikkeen joukkoon Härkis, huuhdellut pavut ja rouhittu suklaa. Kuumenna kunnes suklaa sulaa. Tarkista suola.
- Lisää valmiin Chili sin carnen joukkoon silputtua tuoretta korianteria.
- Tarjoa tortilloiden ja smetanan tai keitetyn riisin tai kvinoan kanssa.