Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi

Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi toimivat sellaisenaan tai lisukkeena. Resepti sopii valmistettavaksi jo edellisenä päivänä.

  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

1 kukkakaali
Marinadi
0.25 dl valkoviiniä
1 tl Meira curryä
3 rkl valkoviinietikkaa
1 dl öljyä
2 tl hunajaa
1 dl hienonnettua persiljaa
Jogurttidippi
2 dl maustamatonta jogurttia
1 pss Meira Yrttinen perunakuorrutetta (35g)

Ohje:

  1. Leikkaa kukkakaalista nuput irti ja pilko lopuksi varsi noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
  2. Yhdistä marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta.
  3. Lisää kukkakaalin nuput. Sekoita ja anna jäähtyä liemessään muutama tunti.
  4. Valmista sillä välin dippikastike. Siivilöi kukkakaali ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.
  5. Sopii salaatin kanssa tai kylmänä lisukkeena.