Meira - reilusti parempiin hetkiin

Meira on jo yli sadan vuoden ajan tuonut makua suomalaisten elämään. Valmistamme omassa tuotantolaitoksessamme Helsingin sydämessä Vallilassa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Meidän DNA:ssamme asuu halu, kyky ja sisu uudistua. Olemme olleet läsnä suomalaisten arjen ja juhlan hetkissä jo 100 vuotta, ja tulemme olemaan seuraavatkin sata vuotta.

Kannattavaa kasvua

Tavoitteemme Meiralla on kasvaa kannattavasti nojaten vahvuuksiimme - kuluttajien ymmärtämiseen, houkutteleviin brändeihin, vahvoihin asiakassuhteisiin, tehokkaaseen toimitusketjuun sekä osaavaan henkilöstöön.

Strategiamme ›

Vastuullisuus on toimintamme kulmakivi

Meiralla vastuullisuus ohjaa päivittäistä toimintaa. Se näkyy niin kunnianhimoisissa tavoitteissamme kuin käytännön teoissa läpi koko arvoketjun. Vastuullisuusohjelmamme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (SDG). Toimintamme kolme peruspilaria ovat luotettavat tuotteet ja palvelut, hyvinvoivat ihmiset sekä yhteisestä ympäristöstämme huolehtiminen läpi arvoketjumme.

Tutustu vastuullisuustekoihimme ›

Vahvasti kotimainen, isosti kansainvälinen

Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä ja kansainvälistynyt voimakkaasti viime vuosina. Kahvin paahtimotoimintaa yhtiöllä on Italian ja Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Maailmanlaajuisesti Massimo Zanetti Beverage Group toimii yli 100 maassa. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 840 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli n. 3000.

Meiralla on myyntiyhtiö Virossa sekä jakelijat Baltiassa ja kaikissa Pohjoismaissa. Meira Oy:n liikevaihto vuonna 2023 oli 99,8 milj. euroa ja henkilöstöä oli 188. Liiketoimintamme on pitkäjänteistä ja uskomme jatkuvaan parantamiseen.

Massimo Zanetti Beverage Group ›

Meira - yli 100 vuotta laatua ja uudistumiskykyä

Vuonna 1914 alkunsa saaneen Meiran historia on monivaiheinen. Toimintamme kulmakivenä on ollut halu ja kyky vastata suomalaisten kuluttajien tarpeisiin vuosi-kymmenestä toiseen. Laatu on ehdoton valttimme: meillä on tahto ja taito tehdä hyvää.

Tutustu historiaamme ›

Uutiset ja tiedotteet

Pysy kärryillä Meiran ajankohtaisimmista uutisista ja tapahtumista. Medialle suunnatut tiedotteet ja kuvat löytyvät helposti yhdestä paikasta.