
Meksikolaiset sienifajitat & chipotle-majoneesi
Sienifajitat saavat meksikolaisen vivahteen herkullisesta chipotle-majoneesista. Täytä maissiletut rapeiksi paistetuilla kasviksilla ja sienillä, ja nauti!
- 40 min.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
400 g | herkkusieniä puolitettuna |
400 g | siitakesieniä neljän osaan leikattuna |
1 | punainen paprika suikaleina |
1 | keltainen paprika suikaleina |
1 | punasipuli suikaleina |
1 | lime puolitettuna |
1-2 tl | Meira ruokasuolaa |
0.5 tl | Meira Mustapippuri rouhittuna |
puolikas pnt | korianteria hienonnettuna |
1 tl | Meira Chilirouhe tulinen |
2 rkl | limemehua |
2 dl | majoneesia |
0.5 dl | smetanaa |
0.5 tl | Meira ruokasuolaa |
8 kpl | maissilettuja |
Ohje:
- Valmista aluksi majoneesikastike. Liota chipotlerouhe limemehuun ja anna maustua noin 5 minuuttia.
- Notkista smetana ja sekoita se majoneesin kanssa. Lisää joukkoon chili, limemehu ja suola. Sekoita tasaiseksi.
- Lämmitä parilapannu savuavan kuumaksi. Yhdistä kaikki mausteet ja kasvikset kulhossa, lukuunottamatta korianteria. Ripottele joukkoon öljyä ja nosta kasvikset parilapannulle. Paahda kasviksiin reilusti väriä ja kypsennä käännellen, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää joukkoon korianteri. Tarkista maku ja laita tarjolle.
- Paahda maissiletut nopeasti kuivalla pannulla ja laita liinan alla tarjolle.
- Täytä letut kasvispaistoksella ja mausta chipotle-majoneesilla.
- Voit viimeistellä fajitat pirskottelemalla päälle lopuksi limemehua. Voit tarjota fajitojen kanssa myös guacamolea, ranskankermaa, jalopenoja ja salsa verdeä.