Kermainen salvia-kanapasta
Salvia sopii kanan mausteeksi erinomaisesti. Meira salvia maustaa herkullisen kanapastan, johon saat raikkautta herneillä. (soijaton, pähkinätön, kananmunaton)
- 20 min
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
1 | 1sipuli |
2 | valkosipulin kynttä |
3 rkl | voita |
400 g | broilerin fileesuikaleita |
2 dl | kermaa |
2 tl | Meira salviaa |
1 tl | Meira persiljaa |
1 tl | Meira ruohosipulia |
400 g | nauhapastaa |
1 rkl | sitruunamehua |
1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
2 dl | herneitä |
Meira ruokasuolaa | |
Meira mustapippurijauhetta |
Ohje:
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuullota voissa, lisää sitten kanat ja ruskista.
- Lisää kerma, Meira salvia, persilja ja ruohosipuli. Anna kiehua hetki.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää kastikkeeseen sitruunamehu, parmesaaniraaste ja herneet.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.