Mausteinen kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti

Raikas kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti sopivat hienosti aterian alkuruoaksi tai jaettavaksi annokseksi. Maustaminen on helppoa Meiran Kalamauste sitrus-inkiväärillä. (maidoton, laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton)

  • 1,5 h.
  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

Kuhaceviche
400 g kuhafileetä
1 rkl Meira Kalamauste sitrus-inkivääriä
1 tl Meira hienoa merisuolaa
4 limen puristettu mehu
1 salottisipuli
Avokado-tomaattisalaatti
2 avokadoa
2 limen mehu
400 g miniluumutomaattia
2 salottisipulia
puolikas puntti korianteria
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Meira hienoa merisuolaa
Meira mustapippuria myllystä

Ohje:

  1. Poista kuhafileistä ruodot ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  2. Lisää Meira Kalamauste sitrus-inkivääri ja suola kuhakuutioihin.
  3. Lisää puristettu limen mehu ja sekoita.
  4. Hienonna salottisipuli ja lisää joukkoon.
  5. Anna kuhacevichen maustua ja kypsyä vähintään tunnin jääkaapissa.
  6. Siivuta avokado ja lisää avokadoihin limen mehu tummumisen estämiseksi.
  7. Siivuta luumutomaatit ja salottisipulit.
  8. Lisää hienonnettu korianteri, öljy, suola ja pippuri.
  9. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoilua.