Käänteinen jääkahvi
Kesällä on ihanaa nauttia aamukahvi kylmänä! Oletko jo kokeillut tehdä jääkahvia käänteisessä järjestyksessä? Jääkahvin valmistukseen sopii hyvin tummapaahtoinen kahvi. Tämä kahvi toimii hyvin myös hävikin ehkäisemiseen, sillä voit valmistaa kahvijääpaloja ylijäämäkahvista varastoon pakkaseen valmiiksi.
- Helppo
Ainekset:
Segafredo Pausa -suodatinkahvia | |
manteli- tai kaurajuomaa | |
Meira Luomu ruokovanilijasokeria |
Ohje:
- Valmista kahvi suodatinkahvilaitteella, mutteri- tai presso-pannulla.
- Kaada kahvi jääpalamuottiin ja anna jäätyä pakastimessa vähintään 6 tuntia.
- Täytä lasi kahvijääpaloilla ja kaada päälle manteli- tai kaurajuomaa.
- Jos tarvitset makeutusta, Meiran Luomu ruokovanilija sokeri sopii tähän erityisen hyvin.
- Nauti auringossa, hyvässä seurassa tai varasta pieni hetki vain itseäsi varten.