Mantelimassa
Mantelimassa on helppo tehdä itse ja se sopii ihanasti laskiaispullan väliin.
- Helppo
Ainekset:
200 g | Meira mantelijauhetta |
1.5 dl | tomusokeria |
2 tl | Meira vaniljasokeria |
1 | valkuainen tai 2 rkl vettä |
80 g | Meira mantelirouhetta |
Ohje:
- Sekoita mantelijauhe, tomusokeri ja vaniljasokeri.
- Lisää joukkoon valkuainen tai vesi.
- Sekoita tasaiseksi ja muotoile tangoksi.
- Levitä tuorekelmun päälle mantelirouhe, pyöritä mantelitankoa rouheen päällä kunnes pinta on täynnä rouhetta.
- Kääri tanko kelmuun ja anna olla jääkaapissa 1h ennen käyttöä.
- Voit käyttää mantelimassaa esimerkiksi kakkujen kuorrutuksena, laskiaispullien täytteenä tai leivoksissa.