Mantelimassa

Mantelimassa on helppo tehdä itse ja se sopii ihanasti laskiaispullan väliin.

  • Helppo

Ainekset:

200 g Meira mantelijauhoa
1.5 dl tomusokeria
2 tl Meira vaniljasokeria
1 valkuainen tai 2 rkl vettä 
80 g Meira mantelirouhetta 

Ohje:

  1. Sekoita mantelijauho, tomusokeri ja vaniljasokeri.
  2. Lisää joukkoon valkuainen tai vesi.
  3. Sekoita tasaiseksi ja muotoile tangoksi.
  4. Levitä tuorekelmun päälle mantelirouhe, pyöritä mantelitankoa rouheen päällä kunnes pinta on täynnä rouhetta.
  5. Kääri tanko kelmuun ja anna olla jääkaapissa 1h ennen käyttöä. 
  6. Voit käyttää mantelimassaa esimerkiksi kakkujen kuorrutuksena, laskiaispullien täytteenä tai leivoksina.