Grillattu ranch-kana ja kasvikset

Grillattuja broilerinkoipia ja kasviksia Meiran Ranch -majoneesilla. Oikaise broilerin maustaminen Meiran Herkkudippi Ranch -dippisekoituksella. Täydellistä kesäruokaa!

  • Aktiivinen: 15 min, Passiivinen: 90 min
  • Helppo
  • 3 hlö

Ainekset:

Broileri
1 pkt (1,1 kg) maustamattomia broilerin koipireisiä
1 pss Meira Herkkudippi Ranch
½ tl suolaa
Lisäksi
2 paprikaa (erivärisiä)
2 punasipulia
1 pieni munakoiso
1 pieni kesäkurpitsa
1 pss Meira kasvismauste uunijuureksille
½ dl oliiviöljyä
Tarjoiluun
1 dl Meira Ranch majoneesia

Ohje:

  1. Öljyä ja suolaa kevyesti broilerin koipireidet ja ripottele niiden pinnalle Meira Herkkudippi Ranch -dippiseosta. Anna maustua noin 30 minuuttia.
  2. Poista paprikoista kanta ja siemenet ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Kuori ja lohko sipulit. Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Sekoita Meira kasvismauste uunijuureksille ja oliiviöljy keskenään ja mausta kasvikset seoksella.
  3. Grillaa broilerin koipireidet ja kasvikset grillissä miedolla lämmöllä kypsiksi. Koivet kypsyvät noin 35 minuutissa ja kasvikset tarvitsevat aikaa 15 minuuttia. Muista tarkistaa kypsyys.
  4. Tarjoa kanan ja kasvisten kanssa Meiran Ranch -majoneesia.

Vinkki: Voit valmistaa kanan ja kasvikset myös uunissa. Laita broileri uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää kasvikset pellille ja jatka paistamista vielä toiset 15 minuuttia.