
Itämainen kasvispata
Itämainen kasvispata valmistuu helposti Meira Curryn ja kookosmaidon avulla. Tarjoa basmatiriisin kanssa.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
2 | sipulia |
3 | valkosipulinkynttä |
2 | tuoretta fenkolia |
2 | porkkanaa |
5 | kookasta perunaa |
0.5 dl | oliiviöljyä |
3 rkl | vehnäjauhoja |
Meira currya | |
400 g | kookosmaitoa |
2 dl | kasvislientä (tai 1/2 kasvisliemikuutio ja 2 dl vettä) |
4-5 kierrosta | Meira Sitruunainen kalamaustetta |
suolaa | |
1 | sitruunan mehu |
Ohje:
- Kuori ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi ja kuullota ne padassa oliiviöljyssä.
- Sekoita joukkoon vehnäjauho ja curry ja anna vehnäjauhojen vähän ruskistua.
- Kaada pataan kookosmaito ja kasvisliemi.
- Lisää mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi sitruunanmehu.
- Tarjoa basmatiriisin kanssa.