Amaretto-vaahterakahvi
Kahvi kuuluu suomalaiseen kulttuuriin vahvasti. Kahvia juodaan aamupalan yhteydessä, päivällä ja usein myös jälkiruokana. Lisäämällä kahviin hieman mantelista amarettoa ja vaahterasiirappia, lisäät jälkiruokaasi ihanaa ylellisyyden tuntua. Ota resepti tästä haltuun.
- Helppo
- 1 annos
Ainekset:
1.8 dl | Kulta Katriina Luomu Tummapaahto -kahvia |
2 cl | vaahterasiirappia |
1 cl | Amaretto-likööriä tai mantelisiirappia |
kermafloat |
Ohje:
- Valmista Kulta Katriina Luomu Tummapaahto -kahvi ja kaada se jalalliseen lasiin.
- Lisää vaahterasiirappi ja likööri. Alkoholittomassa vaihtoehdossa korvaa likööri mantelisiirapilla.
- Sekoita lusikalla hyvin.
- Kaada päälle vaahdotettu kerma ja koristele halutessasi kaakaojauholla tai kanelilla.