Juustomaustettu lohimedaljonki

Juustoinen kuorrute sopii loheen täydellisesti. Mausta Meira kalamausteella, välimeren yrttiseoksella ja rosépippurilla.

  • 4 annosta

Ainekset:

4 lohimedaljonkia tai 800 g lohifileetä, leveämpää päätä
1 tl voita
0.5 tl Meira kalamaustetta
Pinnalle
1.5 dl juustoraastetta
1 tl Meira kalamaustetta
1 tl Meira välimeren yrttiseosta
0.5 tl suolaa
Lisäksi
Meira roseepippuria

Ohje:

  1. Jos käytät fileetä, niin leikkaa se neljään yhtä leveään palaan nahan kanssa. Leikkaa palojen keskelle viillot nahkaan asti, mutta ei läpi. Taita palat medaljongin muotoon.
  2. Kuumenna voi pannulla. Lisää kalamauste ja nosta medaljongit paistumaan. Paista muutama minuutti ja käännä kalat.
  3. Sekoita juustoraasteen joukkoon mausteet ja jaa seos paistuvien medaljonkien päälle. Peitä pannu kannella ja anna kalojen kypsyä vielä muutama minuutti.
  4. Ripottele valmiiden medaljonkien päälle roseepippuria.