
Juustomaustettu lohimedaljonki
Juustoinen kuorrute sopii loheen täydellisesti. Mausta Meira kalamausteella, Välimeren yrttiseoksella ja rosépippurilla.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
4 | lohimedaljonkia tai 800 g lohifileetä, leveämpää päätä |
1 tl | voita |
0.5 tl | Meira kalamaustetta |
1.5 dl | juustoraastetta |
1 tl | Meira kalamaustetta |
1 tl | Meira välimeren yrttiseosta |
0.5 tl | suolaa |
Rosépippuria |
Ohje:
- Jos käytät fileetä, niin leikkaa se neljään yhtä leveään palaan nahan kanssa. Leikkaa palojen keskelle viillot nahkaan asti, mutta ei läpi. Taita palat medaljongin muotoon.
- Kuumenna voi pannulla. Lisää kalamauste ja nosta medaljongit paistumaan. Paista muutama minuutti ja käännä kalat.
- Sekoita juustoraasteen joukkoon mausteet ja jaa seos paistuvien medaljonkien päälle. Peitä pannu kannella ja anna kalojen kypsyä vielä muutama minuutti.
- Ripottele valmiiden medaljonkien päälle rosépippuria.