Meksikon-matkaajan-porsaankyljykset

Meksikon-matkaajan porsaankyljykset

Nämä paprikalla, chilillä, jalapenoilla, valkosipulla ja mustapippurilla maustetut porsaankyljykset tuovat mieleen Meksikolaisen makumaailman.

  • Helppo
  • 4-6 annosta

Ainekset:

4-6 porsaankyljystä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl Meira Chilimausteseos, ei lisättyä suolaa
1 tl Meira Ruokasuolaa
1 tl Meira Luomu Mustapippuria
2 sipulia
2 paprikaa
2 valkosipulin kynttä
1 dl jalapenoviipaleita
4-5 dl lihalientä

Ohje:

  1. Leikkaa kyljysten reunoihin pienet viillot, niin kyljykset eivät käänny kuprulle.
  2. Sivele kyljysten pintaan öljyä ja paista niihin kaunis pintaväri paistinpannulla.
  3. Mausta mausteseoksella, suolalla ja mustapippurilla. Nosta kyljykset uunivuokaan.
  4. Käytä myös paloitellut sipulit, paprikat sekä valkosipulinkynnet nopeasti paistinpannulla.
  5. Lisää kasvikset sekä jalapenoviipaleet mukaan vuokaan ja kaada päälle liemi.
  6. Peitä uunivuoka foliolla tai kannella. Kypsennä 175 -asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.