Makean tulinen rub rasvaisille kaloille
Tämä makean tulinen rub säilyy tiiviissä purkissa useamman kuukauden ja voit käyttää sitä aina kun tarvitset. Makean tulinen kuivamausteseos sopii erityisesti rasvaisempien kalojen seuraksi, kuten lohelle, nieriälle tai makrillille. (laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, pähkinätön, kananmunaton)
- 5 min
- Helppo
- 8-12 annosta
Ainekset:
8 rkl | ruokosokeria |
2 rkl | Meira chilijauhetta |
1 rkl | Meira juustokuminaa |
1 rkl | Meira paprikajauhetta |
2 tl | Meira sitruunapippuria (ei lisättyä suolaa) |
1 tl | Meira hienoa merisuolaa |
1 tl | Meira jauhettua mustapippuria |
Ohje:
- Sekoita mausteet ja säilytä tiiviissä lasipurkissa poissa suoralta auringonvalolta.
- Voitele kalafilee öljyllä ja hiero makean tulinen rub pintaan. Kypsennä joko grillissä, uunissa tai pannulla.