Gluteeniton mansikkatorttu
Gluteenittoman mansikkatortun valmistat helposti Meira mantelijauheesta.
- Helppo
Ainekset:
150 g | voita |
3 | munaa |
2.5 dl | sokeria |
150 g | Meira mantelijauhetta |
3 dl | kuohukermaa |
2 rkl | sokeria |
1 rkl | Meira vaniljasokeria |
0.5 l | mansikoita |
Ohje:
- Vaahdota voi ja sekoita mantelijauho joukkoon.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto voi-manteliseokseen.
- Kaada taikina 22 senttiä halkaisijaltaan olevaan torttuvuokaan.
- Paista torttupohjaa 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes se on kypsä.
- Mausta kerma sokerilla sekä vaniljasokerilla ja vatkaa vaahdoksi. Lisää kermavaahto ja mansikat torttupohjan päälle ja nauti.