Paistettuja ahvenfileitä ja ruisleipää

Herkulliset ahvenfileet kruunaavat kesän. Mausta Kalamauste Sitrus-inkiväärillä (ei lisättyä suolaa) joka sisältää sekä korianteria ja inkivääriä, jotka tuovat uusia tuulia kesäkeittiöön ja lopputulos on aivan ihanan raikas. Nokare ranskankermaa viimeistelee nautinnon.

  • Helppo

Ainekset:

ahvenia
Meira Kalamauste sitrus-inkivääri
Meira Hieno merisuola
voita
sitruunalohkoja ja tilliä
ruisleipää

Ohje:

  1. Poista ahvenfileestä ruodot.
  2. Paista ahvenfileitä voinokareessa maksimissaan pari minuuttia.
  3. Ripottele kalafileiden päälle kevyesti suolaa ja Meira Kalamauste Sitrus-inkivääri mausteseosta.
  4. Käännä kalat vain kerran, älä paista liikaa – herkkä ahven kypsyy nopeasti.
  5. Asettele kalat voilla voidellun ruisleivän päälle ja viimeistele nokareella ranskankermaa.
  6. Tarjoa sitruunalohkon ja tillitupsun kera.