
Parsakaali-kanacurry
Mausteinen parsakaali-kanacurry on nopeaa ja kätevää arkiruokaa, johon saat makua currysta, kurkumasta ja chilistä. Kun paistat parsakaalin nopeasti kuumassa pannussa, säilyttää se raikkaan vihreän värinsä. (laktoositon, maidoton, soijaton, kananmunaton)
- 30 min
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
1 | sipuli |
3 | valkosipulinkynttä |
1 | parsakaali |
2 tl | Meira Currya |
1 tl | Meira Kurkumaa |
1 tl | Meira Chilimausteseosta |
0.5 tl | Meira Jauhettua inkivääriä |
öljyä | |
400 g | broilerin rintafileetä suikaleina |
400 ml | kookosmaitoa (1 tlk) |
1 rkl | sitruunamehua |
1 rkl | maizenaa |
1 rkl | vettä |
4 | annosta keitettyä riisiä |
Meira chilirouhetta, tulinen |
Ohje:
- Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja leikkaa parsakaalin kukinnot suupalan kokoisiksi paloiksi.
- Kuori parsakaalin varsi ja leikkaa kiekoiksi.
- Sekoita mausteet.
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista parsakaalin kukinnot ja varren palat nopeasti kuumalla pannulla.
- Siirrä parsakaalit syrjään ja kuullota sitten sipulit ja valkosipulit.
- Lisää mausteet ja paista hetki.
- Sekoita joukkoon broilerin rintafileet ja paista kypsäksi.
- Lisää kookosmaito ja sitruunanmehu ja anna kiehua hetki.
- Suurusta kastike sekoittamalla maizena kylmään veteen ja seos sitten kastikkeeseen.
- Sekoita parsakaalit kastikkeeseen, lämmitä ja tarjoile parsakaali-kanacurry keitetyn riisin kanssa.
- Viimeistele kanacurry Meira chilirouheella.