Parsakaali-kanacurry

Mausteinen parsakaali-kanacurry on nopeaa ja kätevää arkiruokaa, johon saat makua currysta, kurkumasta ja chilistä. Kun paistat parsakaalin nopeasti kuumassa pannussa, säilyttää se raikkaan vihreän värinsä. (laktoositon, maidoton, soijaton, kananmunaton)

  • 30 min.
  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 parsakaali
2 tl Meira Currya
1 tl Meira Kurkumaa
1 tl Meira Chilimausteseosta
0.5 tl Meira Jauhettua inkivääriä
öljyä
400 g broilerin rintafileetä suikaleina
400 ml kookosmaitoa (1 tlk)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl maizenaa
1 rkl vettä
4 annosta keitettyä riisiä
Koristeluun
Meira chilirouhetta, tulinen

Ohje:

  1. Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja leikkaa parsakaalin kukinnot suupalan kokoisiksi paloiksi.
  2. Kuori parsakaalin varsi ja leikkaa kiekoiksi.
  3. Sekoita mausteet.
  4. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista parsakaalin kukinnot ja varren palat nopeasti kuumalla pannulla.
  5. Siirrä parsakaalit syrjään ja kuullota sitten sipulit ja valkosipulit.
  6. Lisää mausteet ja paista hetki.
  7. Sekoita joukkoon broilerin rintafileet ja paista kypsäksi.
  8. Lisää kookosmaito ja sitruunanmehu ja anna kiehua hetki.
  9. Suurusta kastike sekoittamalla maizena kylmään veteen ja seos sitten kastikkeeseen.
  10. Sekoita parsakaalit kastikkeeseen, lämmitä ja tarjoile parsakaali-kanacurry keitetyn riisin kanssa.
  11. Viimeistele kanacurry Meira chilirouheella.