Parsa-pekonikierteet ja valkosipulidippi

Pienet pekoniin ja lehtitaikinaan käärityt parsat ovat kuin pieniä piirakoita! Tarjoa parsa-pekonikierteiden kanssa Meiran uutuusdippiä, Herkkudippi Valkosipulia.

  • Aktiivinen: 10 min Passiivinen: 15 min
  • Helppo
  • 4 (12 kpl)

Ainekset:

250 g parsaa
150 g pekonia
2 levyä lehtitaikinaa (pakaste)
1 muna (voiteluun)
2 rkl seesaminsiemeniä
Lisäksi
1 pss Meira Herkkudippi Valkosipuli
200 g ranskankermaa
1 rkl sitruunamehua

Ohje:

  1. Katkaise parsoista kova tyvi. Puolita pekonit pituussuunnassa. Leikkaa molemmat lehtitaikinalevyt pituussuunnassa kuuteen osaan.
  2. Pyörittele parsojen ympärille ensin pekoni ja sitten lehtitaikina. Nipistä lehtitaikinan päät kiinni huolella, jotta ne eivät aukea paistettaessa. Siirrä uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  3. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–17 minuuttia.
  4. Valmista dippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja anna vetäytyä noin 15 min jääkaapissa. Tarjoa kierteet dipin kanssa.