Parsa-pekonikierteet ja valkosipulidippi
Pienet pekoniin ja lehtitaikinaan käärityt parsat ovat kuin pieniä piirakoita! Tarjoa parsa-pekonikierteiden kanssa Meiran uutuusdippiä, Herkkudippi Valkosipulia.
- Aktiivinen: 10 min Passiivinen: 15 min
- Helppo
- 4 (12 kpl)
Ainekset:
250 g | parsaa |
150 g | pekonia |
2 levyä | lehtitaikinaa (pakaste) |
1 | muna (voiteluun) |
2 rkl | seesaminsiemeniä |
1 pss | Meira Herkkudippi Valkosipuli |
200 g | ranskankermaa |
1 rkl | sitruunamehua |
Ohje:
- Katkaise parsoista kova tyvi. Puolita pekonit pituussuunnassa. Leikkaa molemmat lehtitaikinalevyt pituussuunnassa kuuteen osaan.
- Pyörittele parsojen ympärille ensin pekoni ja sitten lehtitaikina. Nipistä lehtitaikinan päät kiinni huolella, jotta ne eivät aukea paistettaessa. Siirrä uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–17 minuuttia.
- Valmista dippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja anna vetäytyä noin 15 min jääkaapissa. Tarjoa kierteet dipin kanssa.