Misokaramelli latte

Erilaiset maustetut latet ovat löytäneet tiensä sydämiimme. Ne maistuvat niin lämpiminä, kuin kylminäkin versioina. Toinen tykkää tuunata omansa kermavaahdolla ja toinen haluaa omaansa ehdottomasti tuplakastikkeen. Perinteisesti karamellilatteen on laitettu karamellikastikkeen lisäksi kermavaahto ja joskus myös ripaus merisuolaa. Tässä reseptissä juomaa tuunataan ihanan umamiseksi misotahnan avulla. Voit tehdä latteen itse Misokinuskin tai yhdistellä valmista karamellikastiketta ja misotahnaa.

  • Helppo

Ainekset:

1 rkl valmista misokinuskia tai 1/2 tl misotahnaa ja 1 rkl karamellikastiketta
40 ml Segafredo-espressoa
1,5 dl valitsemaasi barista maitoa

Ohje:

  1. Laita mukin pohjalle valmis misokinuski tai misotahna ja karamellikastike.
  2. Valuta päälle espresso ja sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada päälle vaahdotettu maito.
  4. Viimeistele juoma misokinuskilla tai karamellikastikkeella.