
Misokaramelli latte
Erilaiset maustetut latet ovat löytäneet tiensä sydämiimme. Ne maistuvat niin lämpiminä, kuin kylminäkin versioina. Toinen tykkää tuunata omansa kermavaahdolla ja toinen haluaa omaansa ehdottomasti tuplakastikkeen. Perinteisesti karamellilatteen on laitettu karamellikastikkeen lisäksi kermavaahto ja joskus myös ripaus merisuolaa. Tässä reseptissä juomaa tuunataan ihanan umamiseksi misotahnan avulla. Voit tehdä latteen itse Misokinuskin tai yhdistellä valmista karamellikastiketta ja misotahnaa.
- Helppo
Ainekset:
1 rkl | valmista misokinuskia tai 1/2 tl misotahnaa ja 1 rkl karamellikastiketta |
40 ml | Segafredo-espressoa |
1,5 dl | valitsemaasi barista maitoa |
Ohje:
- Laita mukin pohjalle valmis misokinuski tai misotahna ja karamellikastike.
- Valuta päälle espresso ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada päälle vaahdotettu maito.
- Viimeistele juoma misokinuskilla tai karamellikastikkeella.