Intialainen uunikala
Vaihtelua tavalliseen uunikalaan saat Meiran Intialaisella mausteseoksella. Tarjoile tillimuusin kera.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
800 g | lohifileetä |
1 rkl | Meira Intialainen mausteseos |
1 rkl | ruokaöljyä |
(Meira hieno merisuolaa) |
400 g | pakasteperunasoseaineksia |
6 dl | nestettä |
1 tl | Meira tilliä |
1-2 rkl | voita |
1 tl | Meira ruokasuolaa |
Ohje:
- Sekoita mausteseos ja öljy.
- Nosta lohifilee leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Hiero mausteseos lohifileen pintaan ja anna maustua n. 15 minuuttia. Mausta kalan pinta halutessasi ripauksella suolaa.
- Paista 180-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.
- Valmista sillä välin muusi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää tilli kuumenevaan nesteeseen ja jatka valmistusta normaalisti.
- Tarjoile uunilohi tillimuusin kera.