Intialainen uunikala

Vaihtelua tavalliseen uunikalaan saat Meiran Intialaisella mausteseoksella. Tarjoile tillimuusin kera.

  • 4 annosta

Ainekset:

800 g lohifileetä
1 rkl Meira Intialainen mausteseos
1 rkl ruokaöljyä
(Meira hieno merisuolaa)
Tilliperunamuusi
400 g pakasteperunasoseaineksia
6 dl nestettä
1 tl Meira tilliä
1-2 rkl voita
1 tl Meira ruokasuolaa

Ohje:

  1. Sekoita mausteseos ja öljy.
  2. Nosta lohifilee leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
  3. Hiero mausteseos lohifileen pintaan ja anna maustua n. 15 minuuttia. Mausta kalan pinta halutessasi ripauksella suolaa.
  4. Paista 180-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia  fileen paksuudesta riippuen.
  5. Valmista sillä välin muusi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää tilli kuumenevaan nesteeseen ja jatka valmistusta normaalisti.
  6. Tarjoile uunilohi tillimuusin kera.