Tomaattinen jauhelihakastike

Tomaattinen jauhelihakastike maustuu helposti Meira tomaattinen pasta- ja yleismauste myllyn avulla. Tarjoile keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.

  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

400 g jauhelihaa
1 sipuli tai 1 rkl Meira paahdettuja sipulihiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
400 g tomaattimurskaa
2-3 dl vettä
1 rkl Meira Tomaattinen pasta- ja yleismaustetta myllystä
0.75 tl suolaa
1 tl sokeria

Ohje:

  1. Hienonna sipuli.
  2. Ruskista jauheliha kuumassa paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää sipuli paistamisen aikana ja anna kuullottua.
  3. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita.
  4. Lisää tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada joukkoon.
  5. Rouhi joukkoon maustesekoitus ja lisää suola ja sokeri.
  6. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia. Tarkista maku.
  7. Tarjoa keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.