Granolapatukat

Reseptin lähetys sähköpostilla

6-12:lle

Granolapatukat ovat helppo valmistaa. Voit valmistaa patukoita välipalaksi tai naposteltavaksi. Laadukkaat pähkinät ja tasainen paahtaminen takaavat hyvän granolan. Granolapatukat säilyvät jääkaapissa suljetussa astiassa noin kuukauden.

Kaneli-pähkinägranolaa koko reseptin määrä
100 g luomusuklaata rouhittuna
100 g kookosöljyä
100 g ruokosokeria

Sekoita valmiin granolan joukkoon suklaa. Kiehauta kookosöljy sekä ruokosokeri kattilassa ja siirrä kattila sivuun. Anna jäähtyä. Kaada jäähtynyt öljyseos granolan ja suklaan joukkoon. Sekoit tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle. Painele seos vuoan pohjalle ja laita päälle painoa tasaisesti, jotta massa tiivistyy. Laita kylmään yön yli.

Leikkaa seuraavana päivänä 3 cm x 7 cm patukoiksi. Voit koristella granolapatukat vaikka pursotetulla valkosuklaalla.

VINKKI! Voit muotoilla granolapatukoita myös sushimatolla.