Tuttuja mausteita ja makuja, kuten paprikaa, mustapippuria, sipulia ja persiljaa, sisältävä Meira Kreikkalainen jauhelihamauste antaa jauhelihalle upean makujen sinfonian. Yhdeksän ainesosan mausteseos on helppo tapa maustaa jauheliha. Koska seoksessa ei ole lainkaan lisättyä suolaa, voi maustetta käyttää halutessaan reilummalla kädellä ilman liikaa suolaisuutta – ja suolana voi käyttää itselle mieleistä vaihtoehtoa.

Tutustu Meiran laajaan suolavalikoimaan tästä.

Hurmaavaa kreikkalaista makumaailmaa hehkuva jauhelihamauste saa syvyyttä ja täyteläistä makeutta mintusta. Meiran käyttämä minttu kasvaa avomaalla, osin varjossa olevilla viljelmillä, mikä tuo minttuun aivan erityistä aromikkuutta ja ripauksen Välimeren aurinkoa ja kepeyttä.

Kokeile Kreikkalaista jauhelihamaustetta esimerkiksi jauhelihakebakoissa, jotka tarjoillaan herkullisten rosmariiniperunoiden ja jogurttikastikkeen kanssa. Katso resepti tästä. Helppo resepti sopii tarjottavaksi myös pääsiäisenä.

Katso herkulliset jauhelihareseptimme, jotka maustat Meiran mausteilla tai vaihtoehtoisesti Meira Kreikkalainen jauhelihamausteseoksella:

Kreikkalaiset lihapullat ja tsatsiki

Juustohampurilaiset

Mausteiset jauhelihapihvit

Tomaattinen jauhelihakastike

Pähkinäinen jauhelihamureke

Lihapullat