Dippaile tai hyödynnä osana ruoanlaittoa

Meira Herkkudippien kanssa voit nauttia sipsejä tai vihannestikkuja. Sekoita Herkkudippi 200 grammaan kermaviiliä, ranskankermaa tai maidotonta kasviperäistä ranskankermaa (kaura- tai soijafraiche). Anna tekeytyä viileässä ennen tarjoilua noin 20 min.

Kokeile herkullisia parsa-pekonikierteitä

 

Herkkudipit sopivat dippailun lisäksi myös jogurttipohjaisiksi kastikkeiksi salaateille, pitaleipien väliin tai osaksi noutopöytää raikastamaan liha-, kasvis- ja kalaruokia. Herkkudipit sopivat myös mainiosti osaksi ruoanlaittoa. Niillä maustat vaikka hampurilaispihvin tai paistat Herkkudippien avulla valmistuvassa maustevoissa kasviksia tai kalaa. Maustevoin saat sekoittamalla dippijauhepussin sisällön 75 grammaan voita. Broilerin maustamiseen sopii hyvin Herkkudippi Ranch, kokeile vaikka tätä reseptiä: Grillattu ranch-kana ja kasvikset. Herkullisen tuliset uunilohkoperunat saat maustamalla perunat Herkkudippi Sweet Jalapenolla. Öljyä lohkotut perunat ja kuorruta seoksella, jossa dippijauhe, korppujauhoja ja halutessasi suolaa.

Kokeile myös näitä herkullisia reseptejä:

Herkkudipeistä on saatavilla viisi herkullista makuvaihtoehtoa: Ranch, American, Sweet Jalapeno ja kevään 2024 uutuusmaut Valkosipuli ja Paprika. Kaikki Meiran Herkkudipit ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia ja vegaanisia.

Kokeile ja ihastu!

Meira Herkkudippi American

Meira Herkkudippi Ranch

Meira Herkkudippi Sweet Jalapeno

Meira Herkkudippi Valkosipuli

Meira Herkkudippi Paprika