
Cajunlohi ja mangosalsa
Cajunnan räjäyttävä herkku! Ihanan mausteinen ja makea cajunlohi tarjoillaan mangosalsan ja keitetyn riisin kanssa. Viimeistele annos majoneesilla ja tuoreella korianterilla.
- Aktiivinen: 15 min, Passiivinen: 20 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
600 g | lohifilettä |
1 rkl | Meira Cajunmaustetta |
2 rkl | hunajaa |
1/2 tl | Meira suolaa |
1 (500 g) | syöntikypsä mango |
½ | punasipuli |
1 | punainen chili |
1 rkl | limemehua |
1 rkl | oliiviöljyä |
¼ tl | Meira suolaa |
¼ tl | Meira rouhittua mustapippuria |
½ rku | tuoretta korianteria hienonnettuna |
3 dl | basmatiriisiä |
½ rku | tuoretta korianteria |
1 dl | majoneesia |
Ohje:
- Kuori mango. Poista mangosta kivi. Kuutioi mango. Hienonna kuorittu punasipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa lohi neljään palaan. Nosta lohipalat uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, cajunmausteella ja valuta päälle hunajaa. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohen paksuudesta riippuen.
- Tarjoa cajunlohi mangosalsan, keitetyn riisin ja majoneesin kanssa. Koristele annokset korianterilla.