Cajunlohi ja mangosalsa

Cajunnan räjäyttävä herkku! Ihanan mausteinen ja makea cajunlohi tarjoillaan mangosalsan ja keitetyn riisin kanssa. Viimeistele annos majoneesilla ja tuoreella korianterilla.

  • Aktiivinen: 15 min, Passiivinen: 20 min
  • Helppo
  • 4 hlö

Ainekset:

600 g lohifilettä
1 rkl Meira Cajunmaustetta
2 rkl hunajaa
1/2 tl Meira suolaa
Mangosalsa
1 (500 g) syöntikypsä mango
½ punasipuli
1 punainen chili
1 rkl limemehua
1 rkl oliiviöljyä
¼ tl Meira suolaa
¼ tl Meira rouhittua mustapippuria
½ rku tuoretta korianteria hienonnettuna
Lisäksi
3 dl basmatiriisiä
½ rku tuoretta korianteria
1 dl majoneesia

Ohje:

  1. Kuori mango. Poista mangosta kivi. Kuutioi mango. Hienonna kuorittu punasipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Leikkaa lohi neljään palaan. Nosta lohipalat uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, cajunmausteella ja valuta päälle hunajaa. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohen paksuudesta riippuen.
  4. Tarjoa cajunlohi mangosalsan, keitetyn riisin ja majoneesin kanssa. Koristele annokset korianterilla.