One pot kalapasta
Tässä on uusi arkisuosikkisi! Hyödynnä pakastealtaan edullinen kala ja valmista siitä helppo yhdessä kattilassa syntyvä kalapasta.
- Aktiivinen: 10 min, Passiivinen: 15 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
| 1 pkt (300 g) | pakasteseitiä |
| 1 | sipuli |
| 3 | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | Meira kalamauste, ei lisättyä suolaa |
| 2 prk (à 400 g) | kuorittuja säilyketomaatteja |
| 5 dl | kalalientä (5 dl vettä + 1 kalaliemikuutio) |
| 1 tl | Meira suolaa |
| ½ tl | Meira rouhittua mustapippuria |
| 300 g | pastaa (esim. fusilli) |
| 50 g | babypinaattia |
| 50 g | parmesania |
Ohje:
- Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan ja paloittele se.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit kannellisessa kattilassa öljyssä pehmeiksi. Lisää kalamauste.
- Lisää säilyketomaatit ja kalaliemi. Murskaa tomaatteja hieman lastalla kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
- Lisää paloiteltu pakasteseiti ja pinaatti. Jatka keittämistä vielä muutama minuutti, kunnes kala on kypsää.
- Viimeistele pata parmesan-juustolla.