Mausteinen kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti
Raikas kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti sopivat hienosti aterian alkuruoaksi tai jaettavaksi annokseksi. Maustaminen on helppoa Meiran Kalamauste sitrus-inkiväärillä. (maidoton, laktoositon, kananmunaton, pähkinätön, soijaton)
- 1,5 h
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 400 g | kuhafileetä |
| 1 rkl | Meira Kalamauste sitrus-inkivääriä |
| 1 tl | Meira hienoa merisuolaa |
| 4 | limen puristettu mehu |
| 1 | salottisipuli |
| 2 | avokadoa |
| 2 | limen mehu |
| 400 g | miniluumutomaattia |
| 2 | salottisipulia |
| puolikas puntti | korianteria |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 tl | Meira hienoa merisuolaa |
| Meira mustapippuria myllystä |
Ohje:
- Poista kuhafileistä ruodot ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Lisää Meira Kalamauste sitrus-inkivääri ja suola kuhakuutioihin.
- Lisää puristettu limen mehu ja sekoita.
- Hienonna salottisipuli ja lisää joukkoon.
- Anna kuhacevichen maustua ja kypsyä vähintään tunnin jääkaapissa.
- Siivuta avokado ja lisää avokadoihin limen mehu tummumisen estämiseksi.
- Siivuta luumutomaatit ja salottisipulit.
- Lisää hienonnettu korianteri, öljy, suola ja pippuri.
- Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoilua.