Dippaa tai hyödynnä osana ruoanlaittoa

Meira Herkkudippien kanssa voit nauttia sipsejä tai vihannestikkuja. Sekoita Herkkudippi 200 grammaan kermaviiliä, ranskankermaa tai maidotonta kasviperäistä ranskankermaa (kaura- tai soijafraiche). Anna tekeytyä viileässä ennen tarjoilua noin 20 min.

Valmista juhliin näyttävä dippipöytä

 

Herkkudipit sopivat dippailun lisäksi myös jogurttipohjaisiksi kastikkeiksi salaateille, pitaleipien väliin tai osaksi noutopöytää raikastamaan liha- kasvis- ja kalaruokia. Kokeile esimerkiksi jauhelihakebakoita ja rosmariiniperunoita  tai meksikolaista chili sin carnea  ja tarjoa ruoat dippikastikkeen kanssa. Herkkudipit sopivat myös mainiosti osaksi ruoanlaittoa. Niillä maustat vaikka hampurilaispihvin tai paistat Herkkudippien avulla valmistuvassa maustevoissa kasviksia tai kalaa. Kokeile  myös näitä:

Meira Herkkudipit ovat täynnä aitoa makua luonnosta. Niissä käytetään tuoreimman sadon yrttejä ja mausteita ilman arominvahventeita, ja ne ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia ja vegaanisia. Osa Meiran Herkkudippijauheista sisältää myös 30 % vähemmän sokeria ja suolaa kuin mitä dipeissä keskimäärin on.

Herkkudipeistä on saatavilla viittä eri herkullista makuvaihtoehtoa: Tomaatti & Basilika, Valkosipuli & Yrtit, Paprika & 3 sipulia, Ranch ja kevään 2023 uutuusmaku American.

Kokeile ja ihastu!

Meira Herkkudippi American

Meira Herkkudippi Ranch

Meira Herkkudippi Tomaatti & Basilika

Meira Herkkudippi Valkosipuli & Yrtit

Meira Herkkudippi Paprika & 3 sipulia