Dippaa tai hyödynnä osana ruoanlaittoa

Meira Herkkudippien kanssa voit nauttia sipsejä tai vihannestikkuja. Sekoita Herkkudippi 200 grammaan kermaviiliä, ranskankermaa tai maidotonta kasviperäistä ranskankermaa (kaura- tai soijafraiche). Anna tekeytyä viileässä ennen tarjoilua noin 20 min.

Valmista kevään juhliin näyttävä dippipöytä

Herkkudipit sopivat dippailun lisäksi myös jogurttipohjaisiksi kastikkeiksi salaateille, pitaleipien väliin tai osaksi noutopöytää raikastamaan liha- kasvis- ja kalaruokia. Kokeile esimerkiksi jauhelihakebakoita ja rosmariiniperunoita  tai meksikolaista chili sin carnea  ja tarjoa ruoat dippikastikkeen kanssa. Herkkudipit sopivat myös mainiosti osaksi ruoanlaittoa. Niillä maustat vaikka hampurilaispihvin tai paistat Herkkudippien avulla valmistuvassa maustevoissa kasviksia tai kalaa. Kokeile  myös näitä:

Kotimaiset Meira Herkkudipit ovat täynnä aitoa makua luonnosta, maistat niissä tuoreimman sadon yrtit ja mausteet ilman arominvahventeita ja tärkkelystä. Dipeissä on 30% vähemmän sokeria ja suolaa kuin dipeissä keskimäärin, eivätkä ne sisällä E-koodeja tai aromeita. Herkkudipit ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia ja vegaanisia.

Herkkudipeistä on saatavilla neljää eri herkullista makuvaihtoehtoa: Tomaatti & Basilika, Valkosipuli & Yrtit, Sipuli, Chili ja Inkivääri ja Paprika & 3 sipulia.

Kokeile ja ihastu!

Meira Herkkudippi Tomaatti & Basilika

Meira Herkkudippi Valkosipuli & Yrtit

Meira Herkkudippi Sipuli, Chili ja Inkivääri

Meira Herkkudippi Paprika & 3 sipulia