Meiran Riistamauste on sekoitus mitä upeimpia riistaruoalle sopivia mausteita

Meiran Riistamauste sisältää suomalaista puolukkaa (5 %) sekä laadukkaita yrttejä kuten timjamia ja rosmariinia. Aromikkaat mausteet antavat ruoalle syvyyttä peittämättä raaka-aineiden omaa makumaailmaa. Mausteseos ei sisällä lisättyä suolaa ja sopii riistaruokien lisäksi kaikille liharuoille. Riistamaustetta kannattaa kokeilla myös kala- ja kasvisruoille.

Vinkki: Kokeile Riistamaustetta myös pöytämausteena – se toimii hyvin niin sirotteena salaattiin, syksyisiin pastoihin kuin vaikka leivän päälle

Suussa sulavat riistareseptit

Kokeile riistamaustetta herkullisessa lihapadassa, mausta mausteseoksella poron ulkofile tai kokeile maustaa poron ossobucco Metsäisen lihamausteen lisäksi riistamausteseoksella.

Riistaruokien maustaminen on kuin pieni metsäinen aromaattinen seikkailu – Meiran mausteilla onnistut

Riistamausteen ainesosista saat vinkkejä riistaruoan maustamiseen muutoinkin. Ehkä kokeilet maustaa riistan kauniinpunaisella rosepippurilla, jonka mieto ja makeahko maku raikastaa vahvaa riistaista makua. Rosepippuri on myös kaunis viimeistelmään ruoan.

Yrteistä rosmariini, timjami ja klassinen persilja ovat riistaruokien ystäviä.  Syvän metsäisiä makuja antavat rosmariini ja timjami ovat yhdessä mainio makupari – ja persilja, tuo yrttien moniottelija, sopii riistaruokiinkin erinomaisesti.