Tofu-parsakaaliwokki herkkusienillä ja maapähkinöillä

Wokkien tekeminen vegaanisista raaka-aineista on usein helppoa. Tämä tofu-parsakaaliwokki ei tee siihen poikkeusta. Tarjoile ruoka murskattujen maapähkinöiden kera. (ei sisällä hernettä)

  • 25 min
  • Helppo
  • 4-6 annosta

Ainekset:

500 g tofua
500 g parsakaalia
200 g herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
2 kevätsipulia
1 pss Meira Kasvismauste Wokkeihin
öljyä
0.5 dl soijaa
Koristeluun
4 rkl paahdettuja maapähkinöitä koristeluun

Ohje:

  1. Kuutioi tofu, leikkaa parsakaali nupuiksi ja herkkusienet siivuiksi.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi kevätsipuli (säästä osa viipaleista koristeluun).
  3. Lisää kasvisten ja tofun joukkoon pussillinen mausteseosta, ja sekoita.
  4. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa siinä seosta muutaman minuutin ajan, lisää lopussa soija.
  5. Koristele tofu-parsakaaliwokki viipaloidulla kevätsipulilla sekä murskatuilla maapähkinöillä ja tarjoile heti keitetyn riisin kanssa.