Tofu-parsakaaliwokki herkkusienillä ja maapähkinöillä
Wokkien tekeminen vegaanisista raaka-aineista on usein helppoa. Tämä tofu-parsakaaliwokki ei tee siihen poikkeusta. Tarjoile ruoka murskattujen maapähkinöiden kera. (ei sisällä hernettä)
- 25 min
- Helppo
- 4-6 annosta
Ainekset:
500 g | tofua |
500 g | parsakaalia |
200 g | herkkusieniä |
2 | valkosipulinkynttä |
2 | kevätsipulia |
1 pss | Meira Kasvismauste Wokkeihin |
öljyä | |
0.5 dl | soijaa |
4 rkl | paahdettuja maapähkinöitä koristeluun |
Ohje:
- Kuutioi tofu, leikkaa parsakaali nupuiksi ja herkkusienet siivuiksi.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi kevätsipuli (säästä osa viipaleista koristeluun).
- Lisää kasvisten ja tofun joukkoon pussillinen mausteseosta, ja sekoita.
- Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa siinä seosta muutaman minuutin ajan, lisää lopussa soija.
- Koristele tofu-parsakaaliwokki viipaloidulla kevätsipulilla sekä murskatuilla maapähkinöillä ja tarjoile heti keitetyn riisin kanssa.