Tofu-parsakaaliwokki herkkusienillä ja maapähkinöillä
Wokkien tekeminen vegaanisista raaka-aineista on usein helppoa. Tämä tofu-parsakaaliwokki ei tee siihen poikkeusta. Tarjoile ruoka murskattujen maapähkinöiden kera. (ei sisällä hernettä)
- 25 min
- Helppo
- 4-6 annosta
Ainekset:
| 500 g | tofua |
| 500 g | parsakaalia |
| 200 g | herkkusieniä |
| 2 | valkosipulinkynttä |
| 2 | kevätsipulia |
| 1 pss | Meira Kasvismauste Wokkeihin |
| öljyä | |
| 0.5 dl | soijaa |
| 4 rkl | paahdettuja maapähkinöitä koristeluun |
Ohje:
- Kuutioi tofu, leikkaa parsakaali nupuiksi ja herkkusienet siivuiksi.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi kevätsipuli (säästä osa viipaleista koristeluun).
- Lisää kasvisten ja tofun joukkoon pussillinen mausteseosta, ja sekoita.
- Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa siinä seosta muutaman minuutin ajan, lisää lopussa soija.
- Koristele tofu-parsakaaliwokki viipaloidulla kevätsipulilla sekä murskatuilla maapähkinöillä ja tarjoile heti keitetyn riisin kanssa.