Tofu-parsakaaliwokki herkkusienillä ja maapähkinöillä
Wokkien tekeminen vegaanisista raaka-aineista on usein helppoa. Tämä tofu-parsakaaliwokki ei tee siihen poikkeusta. Tarjoile ruoka murskattujen maapähkinöiden kera. (ei sisällä hernettä)
- 25 min
 - Helppo
 - 4-6 annosta
 
Ainekset:
| 500 g | tofua | 
| 500 g | parsakaalia | 
| 200 g | herkkusieniä | 
| 2 | valkosipulinkynttä | 
| 2 | kevätsipulia | 
| 1 pss | Meira Kasvismauste Wokkeihin | 
| öljyä | |
| 0.5 dl | soijaa | 
| 4 rkl | paahdettuja maapähkinöitä koristeluun | 
Ohje:
- Kuutioi tofu, leikkaa parsakaali nupuiksi ja herkkusienet siivuiksi.
 - Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi kevätsipuli (säästä osa viipaleista koristeluun).
 - Lisää kasvisten ja tofun joukkoon pussillinen mausteseosta, ja sekoita.
 - Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa siinä seosta muutaman minuutin ajan, lisää lopussa soija.
 - Koristele tofu-parsakaaliwokki viipaloidulla kevätsipulilla sekä murskatuilla maapähkinöillä ja tarjoile heti keitetyn riisin kanssa.