Täytetyt myskikurpitsat
Täytetty myskikurpitsa on tuhti kasvisruoka, josta saat helposti vegaanisen version korvaamalla fetajuuston vegaanisella juustolla. (gluteeniton, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä pähkinää)
- 1 h 10min
 - Keskitaso
 - 4-6 annosta
 
Ainekset:
| 1 | myskikurpitsa | 
| 0.5 dl | rypsi- tai oliiviöljyä | 
| 1 pss | Meira Kasvismauste Uunijuureksille | 
| 100 g | kirsikkatomaatteja | 
| 50 g | mustia kivettömiä oliiveja | 
| 2 | kevätsipulia | 
| 150 g | valmista kvinoaa | 
| 150 g | fetajuustoa | 
| puolikkaan | sitruunan mehu | 
Ohje:
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
 - Puolita kurpitsa, poista siemenet ja leikkaa kurpitsan sisäpintaan viiltoja terävällä veitsellä.
 - Hiero kurpitsaan hieman öljyä ja ripottele pinnalle puolet kasvismaustepussillisesta. Paista kurpitsoja uunissa 45 minuuttia.
 - Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi oliivit ja kevätsipulit.
 - Murusta valmiiksi keitetyn kvinoan sekaan 2/3 fetajuustosta ja sekoita joukkoon suurin osa kevätsipuleista, oliivit, tomaatit, sitruunamehu sekä loppu kasvismauste.
 - Nosta täyte kurpitsoihin ja ripottele pinnalle loput fetajuustot.
 - Paista vielä n. 15 minuuttia kunnes juusto alkaa ruskistua ja kurpitsat ovat varmasti kypsiä.
 - Koristele täytetty myskikurpitsa lopuilla kevätsipuliviipaleilla ja tarjoile.