Rapeat yrttikierteet & dippilautanen
Rapeat yrttikierteet & dippilautanen on herkullinen keino hyödyntää joulun jälkeen pakkaseen jääneet torttutaikinaleyvt. Dippilautaselle voi koota omat lempikasvikset, -sipsit sekä muut dippailtavat. Dippinä toimii Meira Herkkudippi Ranch.
- Helppo
- 12 – 16 kpl
Ainekset:
| 2 | torttutaikinalevyä (200 g) |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| ripaus | Meira merisuolaa |
| 2 tl | Meira Pizzamauste |
| Meira Herkkudippi Ranch | |
| 200 g | kermaviiliä tai kasvipohjaista fraichea |
| sipseja ja/tai juustonaksuja | |
| porkkanoita | |
| kurkkua | |
| paprikaa |
Ohje:
- Sulata taikinalevyt ja leikkaa pituussuunnassa kumpikin levy 6 – 8 suikaleeksi.
- Sekoita öljy, suola ja pizzamauste. Varmista, että suola liukenee öljyyn – näin se maustaa kierteet tasaisesti.
- Sivele yrttiöljyä taikinasuikaleille ja kierrä suikaleet kierteelle
- Paista 225 -asteisessa uunissa noin 10 – 12 minuuttia eli kunnes kierteet ovat rapeita ja kullanruskeita.
- Tarjoa yrttikierteet osana herkullista dippilautasta.