Pinaatilla täytetyt portobello-herkkusienet
Kun haetaan kunnon ruokaisaa kasvissapuskaa ovat portobellot lähes ohittamattomia. Esimerkiksi pääsiäisenä mintulla maustetut ja pinaatilla täytetyt portobellot toimivat hienosti pääruokana. (Gluteeniton, soijaton, ei sisällä hernettä, kalaa/äyriäisiä, sitrushedelmiä, pähkinää tai kananmunaa)
- 25 min.
 - Helppo
 - 2 annosta
 
Ainekset:
| 4 | isoa portobello-herkkusientä | 
| 3 rkl | voita | 
| 2 tl | Meira valkosipulirouhetta | 
| 400 g | pinaatinlehtiä | 
| 2 tl | Meira minttua | 
| 4 rkl | ranskankermaa | 
| Meira hienoa merisuolaa | |
| Meira mustapippuria, rouhittu | |
| 6 rkl | raastettua parmesan-juustoa | 
Ohje:
- Poista portobelloista kannat ja silppua ne. Voitele portobellojen lakit molemmin puolin voilla. Paista hienonnetut kannat lopussa voissa ja lisää paistuneisiin kantoihin valkosipulirouhe, kuullota hetki.
 - Lisää pinaatti ja minttu. Pyörittele pinaatit valkosipulivoissa ja paista kunnes pinaatit vetäytyvät kasaan.
 - Ota pinaattiseos pois pannulta, sekoita joukkoon ranskankerma ja mausta. Täytä portobellon lakit pinaattimassalla ja päällystä parmesan-raasteella.
 - Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes sienet ovat kypsiä ja juusto ruskistunut.