One pot kalapasta
Tässä on uusi arkisuosikkisi! Hyödynnä pakastealtaan edullinen kala ja valmista siitä helppo yhdessä kattilassa syntyvä kalapasta.
- Aktiivinen: 10 min, Passiivinen: 15 min
 - Helppo
 - 4 hlö
 
Ainekset:
| 1 pkt (300 g) | pakasteseitiä | 
| 1 | sipuli | 
| 3 | valkosipulinkynttä | 
| 2 rkl | oliiviöljyä | 
| 1 rkl | Meira kalamauste, ei lisättyä suolaa | 
| 2 prk (à 400 g) | kuorittuja säilyketomaatteja | 
| 5 dl | kalalientä (5 dl vettä + 1 kalaliemikuutio) | 
| 1 tl | Meira suolaa | 
| ½ tl | Meira rouhittua mustapippuria | 
| 300 g | pastaa (esim. fusilli) | 
| 50 g | babypinaattia | 
| 50 g | parmesania | 
Ohje:
- Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan ja paloittele se.
 - Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit kannellisessa kattilassa öljyssä pehmeiksi. Lisää kalamauste.
 - Lisää säilyketomaatit ja kalaliemi. Murskaa tomaatteja hieman lastalla kattilassa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
 - Lisää paloiteltu pakasteseiti ja pinaatti. Jatka keittämistä vielä muutama minuutti, kunnes kala on kypsää.
 - Viimeistele pata parmesan-juustolla.