Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi
Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi toimivat sellaisenaan tai lisukkeena. Resepti sopii valmistettavaksi jo edellisenä päivänä.
- Helppo
 - 4 annosta
 
Ainekset:
| 1 | kukkakaali | 
| 0.25 dl | valkoviiniä | 
| 1 tl | Meira curryä | 
| 3 rkl | valkoviinietikkaa | 
| 1 dl | öljyä | 
| 2 tl | hunajaa | 
| 1 dl | hienonnettua persiljaa | 
| 2 dl | maustamatonta jogurttia | 
| 1 pss | Meira Yrttinen perunakuorrutetta (35g) | 
Ohje:
- Leikkaa kukkakaalista nuput irti ja pilko lopuksi varsi noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
 - Yhdistä marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta.
 - Lisää kukkakaalin nuput. Sekoita ja anna jäähtyä liemessään muutama tunti.
 - Valmista sillä välin dippikastike. Siivilöi kukkakaali ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.
 - Sopii salaatin kanssa tai kylmänä lisukkeena.