Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi
Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi toimivat sellaisenaan tai lisukkeena. Resepti sopii valmistettavaksi jo edellisenä päivänä.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 1 | kukkakaali |
| 0.25 dl | valkoviiniä |
| 1 tl | Meira curryä |
| 3 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1 dl | öljyä |
| 2 tl | hunajaa |
| 1 dl | hienonnettua persiljaa |
| 2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 1 pss | Meira Yrttinen perunakuorrutetta (35g) |
Ohje:
- Leikkaa kukkakaalista nuput irti ja pilko lopuksi varsi noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
- Yhdistä marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta.
- Lisää kukkakaalin nuput. Sekoita ja anna jäähtyä liemessään muutama tunti.
- Valmista sillä välin dippikastike. Siivilöi kukkakaali ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.
- Sopii salaatin kanssa tai kylmänä lisukkeena.