Itämainen kasvispata
Itämainen kasvispata valmistuu helposti Meira Curryn ja kookosmaidon avulla. Tarjoa basmatiriisin kanssa.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 2 | sipulia |
| 3 | valkosipulinkynttä |
| 2 | tuoretta fenkolia |
| 2 | porkkanaa |
| 5 | kookasta perunaa |
| 0.5 dl | oliiviöljyä |
| 3 rkl | vehnäjauhoja |
| Meira currya | |
| 400 g | kookosmaitoa |
| 2 dl | kasvislientä (tai 1/2 kasvisliemikuutio ja 2 dl vettä) |
| 4-5 kierrosta | Meira Sitruunainen kalamaustetta |
| suolaa | |
| 1 | sitruunan mehu |
Ohje:
- Kuori ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi ja kuullota ne padassa oliiviöljyssä.
- Sekoita joukkoon vehnäjauho ja curry ja anna vehnäjauhojen vähän ruskistua.
- Kaada pataan kookosmaito ja kasvisliemi.
- Lisää mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi sitruunanmehu.
- Tarjoa basmatiriisin kanssa.