Haukiwallenberg
Haukiwallenberg on yksi lempiruuistani, kalapihvi joka on rapea pinnalta ja pehmeä sisältä. Sen tekeminen on helppoa, kun muistaa käyttää kylmiä raaka-aineita. Kun kerran onnistut tämän kanssa, tulet varmasti tekemään sitä toistekin, bravuuri jolla saat hurmattua lähipiirin.
- Difficult
 - 4-6 annosta
 
Ainekset:
| 400 g | haukifileetä ja lohifileetä (suhteessa 70/30) | 
| 2 dl | kermaa | 
| 1 tl | suolaa | 
| 1 tl | Meira jauhettu valkopippuri | 
| 1 | sitruuna | 
| 25 g | voita paistamiseen | 
| loraus | rypsiöljyä paistamiseen | 
| 3 dl | pankojauhoja leivittämiseen | 
Ohje:
Esivalmistelut
- Kuumenna uuni 160 asteeseen. Kaada pankojauho laakealle lautaselle. Viilennä teräskulho pakastimessa. Poista lohesta isot vatsaruodot, y-ruotoa ei tarvitse poistaa.
 - Leikkaa kalat nopan kokoisiksi kuutioiksi.
 - Laita kalat jääkylmään kulhoon, mausta suolalla, valkopippurilla ja sitruunanmehulla ja sitruunankuoriaasteella.
 - Kippaa maustetut kalat kutteriin/monitoimikoneeseen/blenderiin, napsauta laite päälle ja kaada joukkoon jääkylmää kermaa pikkuhiljaa. Huolehdi, että taikina imaisee kerman sisäänsä ennen kuin lisäät kermaa, jotta massa ei juoksetu.
 - Kaavi taikina pois kulhosta ja taputtele kuudeksi pihviksi.
 - Nostele pihvit pankojauhon päälle ja taputtele hellästi jauhoa kalapihvien pintaan.
 - Paista pihvejä reilulla keskilämmöllä voin ja rypsiöljyn seoksessa pari minuuttia molemmilta puolilta, tarkoitus on saada pihveihin kaunis, kullanruskea pinta.
 - Nosta kalapihvit sitten uuniin 10 minuutiksi.
 - Tarjoile perunamuusin ja ruskistetun voin kera.