Chimichurri-lohta ja paahdettua parsaa jogurttipedillä
Mehevää kirjolohta ja rapeaksi paahdettua parsaa, maustettuna Meiran chimichurri-mausteseoksella ja tarjoiltuna kermaisen jogurttipedin päällä. Tämä herkullinen annos sopii niin arkeen kuin juhlaan.
- Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
 - Helppo
 - 4 hlö
 
Ainekset:
| 400 g | pala kirjolohta | 
| 2 tl | Meira Chimichurri -mausteseosta | 
| ½ tl | suolaa | 
| 500 g | parsaa | 
| 1 rkl | oliiviöljyä | 
| 300 g | kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia | 
| 1–2 | valkosipulinkynttä | 
| ½ tl | suolaa | 
| 1 | luomu sitruuna | 
| 1 tl | sormisuolaa | 
| ½ tl | Meira rouhittua mustapippuria | 
| ½ rku | lehtipersiljaa | 
Ohje:
- Leikkaa lohi neljään annospalaan ja poista nahka. Hiero palojen pintaan chimichurri-mausteseosta ja suolaa. Anna maustua 20 minuuttia.
 - Poista parsoista kova tyvi ja kuori ne ohuelti halutessasi. Voitele parsat öljyllä.
 - Kuori ja raasta valkosipulit. Mausta jogurtti valkosipulilla ja ½ tl suolaa.
 - Grillaa tai paista lohipalat pannulla noin 5–7 minuutin ajan välillä kääntäen.
 - Grillaa tai paista parsat pannulla.
 - Kokoa annos. Levitä maustettujogurtti tarjoiluvadille. Lisää päälle grillatut parsat ja lohipalat.
 - Viimeistele annos sitruunaviipaleilla, sormisuolalla, mustapippurilla ja lehtipersiljalla.