Cajunlohi ja mangosalsa
Cajunnan räjäyttävä herkku! Ihanan mausteinen ja makea cajunlohi tarjoillaan mangosalsan ja keitetyn riisin kanssa. Viimeistele annos majoneesilla ja tuoreella korianterilla.
- Aktiivinen: 15 min, Passiivinen: 20 min
 - Helppo
 - 4 hlö
 
Ainekset:
| 600 g | lohifilettä | 
| 1 rkl | Meira Cajunmaustetta | 
| 2 rkl | hunajaa | 
| 1/2 tl | Meira suolaa | 
| 1 (500 g) | syöntikypsä mango | 
| ½ | punasipuli | 
| 1 | punainen chili | 
| 1 rkl | limemehua | 
| 1 rkl | oliiviöljyä | 
| ¼ tl | Meira suolaa | 
| ¼ tl | Meira rouhittua mustapippuria | 
| ½ rku | tuoretta korianteria hienonnettuna | 
| 3 dl | basmatiriisiä | 
| ½ rku | tuoretta korianteria | 
| 1 dl | majoneesia | 
Ohje:
- Kuori mango. Poista mangosta kivi. Kuutioi mango. Hienonna kuorittu punasipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
 - Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
 - Leikkaa lohi neljään palaan. Nosta lohipalat uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta suolalla, cajunmausteella ja valuta päälle hunajaa. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia lohen paksuudesta riippuen.
 - Tarjoa cajunlohi mangosalsan, keitetyn riisin ja majoneesin kanssa. Koristele annokset korianterilla.