Appelsiinilla ja seesamilla maustettu nyhtökaura-kikhernewok
Appelsiini tuo uutta kulmaa tähän wokkiin, joka täyttää nälkäisemmänkin ruokailijan. Nyhtökaura-kikhernewok on vegaaninen vaihtoehto, mutta tuhti sisältö pitää lihansyöjänkin kylläisenä. Wokki maustuu kätevästi yhdellä pussillisella Kasvismauste Wokkeihin -mausteseosta. (ei sisällä pähkinää)
- 40 min.
 - Keskitaso
 - 4-6 annosta
 
Ainekset:
| 2 dl appelsiinimehua | |
| 2 rkl agavesiirappia | |
| 2 rkl soijakastiketta | |
| 1 rkl maissitärkkelystä | 
| ½ punasipuli | |
| 1 punainen parika | |
| 3 valkosipulinkynttä | |
| 1-2 rkl oliiviöljyä | |
| 200 g kikherneitä | |
| 200 g vihreitä papuja | |
| 1 pss Meira Kasvismauste Wokkeihin | |
| 240 g nyhtökauraa | 
| 4-6 annosta riisinuudeleita | |
| paahdettuja seesaminsiemeniä | 
Ohje:
- Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset ja laita sivuun.
 - Viipaloi punasipuli sekä paprika ja hienonna valkosipulit.
 - Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä ensin kikherneitä 5 minuuttia.
 - Nosta kikherneet sivuun ja paista samalla pannulla punasipulit, lisää sitten paprikat sekä valkosipulit ja anna pehmetä muutaman minuutin ajan.
 - Laita lopuksi sekaan pavut ja paista vielä hetki.
 - Lisää pussillinen kasvismausteseosta ja nyhtökaura, kuullota vielä hetki.
 - Kaada sekaan kastike ja anna saostua.
 - Lisää lopuksi kikherneet ja tarjoile nyhtökaura-kikhernewok nuudeleiden kera.
 - Koristele annos seesaminsiemenillä.