Meira ketsuppia on valmistettu Helsingissä Vallilan maustetehtaalla jo vuodesta 1974 ja se on tänä päivänä Suomen suosituin kotimaassa valmistettu ketsuppi! Meiran ketsuppi on valmistettu runsaasta määrästä tomaatteja, laatutakuumme on ”aina enemmän tomaattia”, sillä Meiran ketsupeissa on aina vähintään 80 % tomaattia. Meiran ketsupit eivät sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita, keinotekoisia makeutusaineita tai sakeuttamisaineita.

Meiran ketsuppi juhlii viiskymppisiään luonnollisesti parhaan kaverinsa, makaronilaatikon, kera. Monilla meistä on se oma suosikkiohje makaronilaatikkoon, mutta olemme keränneet reseptipankkiimme myös muutaman tuunausvaihtoehdon. Voit kokeilla makaronilaatikon tekemistä uunipellille, maustaa sitä eri tavoin, valmistaa sen jauhelihan sijaan soijarouheesta tai kuorruttaa arjen pelastajan pizzan tapaan.

Kokeile löytyisikö alla olevista makaronilaatikkoresepteistä se paras ohje!

Makaronilaatikko

Peltimakaronilaatikko

Makaronilaatikko ja kolme maustamisvaihtoehtoa

Tomaattinen soijamakaronilaatikko (V)

Pizzamakaronilaatikko

Tutustu tarkemmin Meiran ketsuppeihin:

Meira Ketsuppi
Meira Ketsuppi vähemmän sokeria ja suolaa
Meira Luomu Ketsuppi vähemmän sokeria ja suolaa
Meira Italian ketsuppi

Meira ketsuppipulloja rivissä 5 kpl